Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
Sałatka z kaszy bulgur, pieczonej marchewki i roszponki, sos tahini
Roszponka, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Sól, Marchew, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 389 kJ/93 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 10,4 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 2,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.