Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka z kokosowym ryżem basmati, ciecierzycą, ogórkiem zielonym i granatem, sos sojowo-imbirowy
Marchew, Olej rzepakowy, Papryka wędzona, Sól, Ciecierzyca, Czosnek, Granat, Ogórek zielony, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Ryż basmati, Cukier, Imbir różowy marynowany, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pieprz czarny, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 820 kJ/435 kcal |
Tłuszcz: 19,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g |
Węglowodany: 58,4 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 7,7 g |
Białko: 11,7 g |
Sól: 2,8 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.