Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka z komosą ryżową, białą fasolą i granatem, pesto bazyliowe
Rukola, Cukinia, Fasola biała, Granat, Komosa ryżowa mix, Sól, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 895 kJ/214 kcal |
Tłuszcz: 14,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 18,2 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 6,4 g |
Sól: 0,2 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.