Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Less Gluten
Sałatka z komosą ryżową, fetą, papryką i oliwkami, sos koperkowy
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Komosa ryżowa, Sól, Papryka czerwona, Papryka żółta, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Koperek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 860 kJ/206 kcal |
Tłuszcz: 11,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 19,3 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 5,6 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.