Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z komosą ryżową, granatem, mango i krewetkami, sos limonkowy z chili
Roszponka, Cytryna, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Cukier, ORZECHY PISTACJOWE, Mango, Natka pietruszki, Granat, Czosnek, Papryczka chili, Olej rzepakowy, Krewetki koktajlowe (KREWETKI indo-pacyficzne przy przybrzeżne (Solencera crassicornis), woda, sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; barwnik: ekstrakt z papryki), Sól, Komosa ryżowa czarna, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 004 kJ/240 kcal |
Tłuszcz: 10,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 19,1 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 18,8 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- orzechy
- ryby i produkty pochodne
- skorupiaki i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.