Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka z komosą ryżową, granatem, mango i krewetkami, sos limonkowy z chili

Mango, Krewetki koktajlowe (KREWETKI indo-pacyficzne przy przybrzeżne (Solencera crassicornis), woda, sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; barwnik: ekstrakt z papryki), Komosa ryżowa czarna, ORZECHY PISTACJOWE, Sok z limonki świeżo wyciskany, Granat, Roszponka, Oliwa z oliwek, Cytryna, Cukier, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Olej rzepakowy, Sól, Natka pietruszki, Czosnek, Papryczka chili

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 004 kJ/240 kcal
Tłuszcz: 10,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 19,1 g
w tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 18,8 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • orzechy
  • ryby i produkty pochodne
  • skorupiaki i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: