Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.69
-
Dairy Free
Sałatka z komosą ryżową, grillowanym indykiem, szparagami, brokułem i pomidorkami, sos francuski
Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szczypiorek, Natka pietruszki, Koperek, Czosnek, Oliwa z oliwek, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Pomidorki daktylowe, Komosa ryżowa mix, Tymianek, Awokado Hass, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Imbir, Cebula czerwona, Brokuły, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 776 kJ/425 kcal |
Tłuszcz: 17,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 35,7 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 8,4 g |
Białko: 30,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.