Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z komosą ryżową, jajkiem, brokułami, pomidorkami i kukurydzą, sos winegret
Brokuł, JAJA kurze, Komosa ryżowa, Sól, Kukurydza, Pomidorki daktylowe, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 281 kJ/306 kcal |
Tłuszcz: 15,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 29,9 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 5,9 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.