Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.74
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z komosą ryżową, okrą, boczniakami i suszonymi pomidorami, sos pomidorowy
Mizuna, Boczniaki, Komosa ryżowa mix, Sól, Okra, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 479 kJ/115 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 12,9 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 4,2 g |
Sól: 0,4 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.