Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z komosą ryżową, pieczoną dynią i oliwkami, sos miodowo-musztardowy
Dynia, Komosa ryżowa czarna, Sól, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 474 kJ/113 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 9,7 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 2,2 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.