Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z komosą ryżową, polędwicą wołową, ogórkiem i granatem, sos musztardowy
Granat, Ogórek zielony, Komosa ryżowa mix, Sól, Koperek, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Czosnek, Polędwica wołowa
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 069 kJ/255 kcal |
Tłuszcz: 14,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 15,8 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 15,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.