Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z komosą ryżową, tuńczykiem i jajkiem, sos winegret z musztardą francuską
Roszponka, Cebula czerwona, JAJA kurze, Komosa ryżowa, Sól, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 446 kJ/585 kcal |
Tłuszcz: 32,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 36,6 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 32,2 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.