Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
XXX_Sałatka z kozim serem, pomidorkami, winogronami i razowymi grzankami, sos balsamiczny
Rukola, Pomidorki cherry żółte, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Winogrona ciemne
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 773 kJ/185 kcal |
Tłuszcz: 6,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 25,5 g w tym cukry: 10,4 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 4,9 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.