Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
Sałatka z kozim serem, żurawiną, orzechami laskowymi i pieczonym burakiem, pumpernikiel
Burak, Dżem żurawinowy, ORZECHY LASKOWE, Roszponka, Kiełki rzodkiewki, Pumpernikiel (rozdrobione ziarno ŻYTNIE, woda, ekstrakt słodowy JĘCZMIENNY, syrop z buraka cukrowego, sól, drożdże), Ser kozi (MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 109 kJ/504 kcal |
Tłuszcz: 33,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,9 g |
Węglowodany: 53,1 g w tym cukry: 16,5 g |
Błonnik: 10,2 g |
Białko: 19,2 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.