Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z krewetkami, awokado i kukurydzą, salsa mango
Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Krewetki koktajlowe (KREWETKI indo-pacyficzne przy przybrzeżne (Solencera crassicornis), woda, sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; barwnik: ekstrakt z papryki), Olej rzepakowy, Papryczka chili, Czosnek, Sól, Natka pietruszki, Cytryna, Kukurydza, Sałata rzymska mini, Cebula czerwona, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 703 kJ/168 kcal |
Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 12,5 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 15,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- skorupiaki i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.