Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z kurczakiem, czarnym ryżem, pieczoną dynią i szpinakiem, sos balsamiczny
Szpinak baby, Cebula czerwona, Dynia pestki, Dynia, Kurczak (pierś), Olej rzepakowy, Pomidorki daktylowe, Ryż czarny, Sól, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 405 kJ/336 kcal |
Tłuszcz: 11,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 34,4 g w tym cukry: 7,2 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 26,1 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.