Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Sałatka z kurczakiem, greckim serem i ziołowymi grzankami, sos winegret
Rzodkiewka, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Miód pszczeli, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Nasiona słonecznika, Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Pieprz czarny, Liść laurowy, Kurczak (pierś), Cukier, Sól, Czosnek, Tymianek, Olej rzepakowy, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 675 kJ/400 kcal |
Tłuszcz: 24,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 21,9 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 24,0 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.