Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z kurczakiem, fetą, komosą ryżową i brokułami, sos jogurtowo-ziołowy
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Dynia pestki, Kolendra, Czosnek, Bazylia, JOGURT naturalny 2% tł., Papryka czerwona, Tymianek, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Sól, Komosa ryżowa, Groszek zielony, Brokuł, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 930 kJ/222 kcal |
Tłuszcz: 5,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 21,5 g w tym cukry: 6,1 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 20,8 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.