Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.57
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z kurczakiem, gruszką i serem lazur, sos żurawinowy z chrzanem
Gruszka, Kiełki rzodkiewki, Chrzan, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Rukola, MIGDAŁY, Kurczak (pierś), Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Dżem żurawinowy
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 540 kJ/607 kcal |
Tłuszcz: 34,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,3 g |
Węglowodany: 34,8 g w tym cukry: 18,2 g |
Błonnik: 6,9 g |
Białko: 54,3 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.