Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z kurczakiem, makaronem bezglutenowym, greckim serem i groszkiem cukrowym, sos jogurtowy ze szczypiorkiem
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sałata mix, Oliwa z oliwek, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Natka pietruszki, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Groszek cukrowy, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 208 kJ/289 kcal |
Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 27,2 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 27,3 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.