Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z kurczakiem, mango i kokosowym ryżem, sos limonkowy
ORZESZKI ZIEMNE, Ogórek zielony, Papryczka chili, Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Sałata rzymska mini, Ryż basmati, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Mango, Cukier, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 836 kJ/200 kcal |
Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 19,4 g w tym cukry: 6,6 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 18,3 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.