Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z kurczakiem, pieczonymi batatami, czarną komosą ryżową i szpinakiem, sos sezamowy
Szpinak baby, Kurczak (pierś), Woda mineralna niegazowana, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Pomidorki daktylowe, Tymianek, Papryka słodka, Kolendra, Batat, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Komosa ryżowa czarna, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 839 kJ/201 kcal |
Tłuszcz: 6,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 19,0 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 17,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.