Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z kurczakiem, ryżem basmati, ananasem i kukurydzą, sos curry
Ananas, Kukurydza, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Kurczak (pierś), Olej rzepakowy, Sól, Ryż basmati, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, SEZAM biały, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Czosnek, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 723 kJ/412 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 59,0 g w tym cukry: 10,0 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 27,5 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.