Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z kurczakiem, serem cheddar, awokado, jalapeno i bezglutenowymi grzankami, sos musztardowy
Papryczka jalapeno marynowana, Kurczak (pierś), Miód pszczeli, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Sałata lodowa, Pomidorki daktylowe, Tymianek, Pieprz czarny, Papryka słodka, Kolendra, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Czosnek, Sól, Olej rzepakowy, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Awokado Hass, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 125 kJ/508 kcal |
Tłuszcz: 28,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 40,4 g w tym cukry: 21,2 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 22,2 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.