Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z kurczakiem, żółtym serem, pomidorkami i sosem Cezara
Imbir, Sałata rzymska mini, Czosnek, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Anchois (filety ANCHOIS, olej słonecznikowy, sól), Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Pomidorki daktylowe, Kmin rzymski, Kurczak (pierś), Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 059 kJ/253 kcal |
Tłuszcz: 14,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 3,8 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 26,5 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.