Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
Sałatka z kuskusem, pieczonym burakiem, ogórkiem, pomidorem i tartym parmezanem, miodowy winegret
Burak, Cukier, Czosnek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Kasza kuskus (zawiera PSZENICĘ), Ogórek zielony, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Pomidorki daktylowe, Rukola, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 661 kJ/158 kcal |
Tłuszcz: 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 15,7 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 4,5 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.