Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z łososiem teriyaki, czarnym ryżem, fasolką i kukurydzą
SEZAM biały, Fasolka szparagowa zielona, Sól, Kukurydza, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, ŁOSOŚ, Ryż czarny, Sałata rzymska mini, Imbir różowy marynowany, Mąka ziemniaczana, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 720 kJ/411 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 43,3 g w tym cukry: 7,2 g |
Błonnik: 5,3 g |
Białko: 20,9 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.