Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z łososiem teriyaki, ryżem basmati, kapustą pak choi i brokułem
SEZAM czarny, Cukier, Sok z cytryny, Oliwa z oliwek, Mąka ziemniaczana, Imbir różowy marynowany, Ocet ryżowy (woda, ryż), Sól, Brokuł, Ryż basmati, ŁOSOŚ, Kapusta pak choi, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej rzepakowy, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 854 kJ/204 kcal |
Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 27,1 g w tym cukry: 10,0 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 13,4 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.