Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Less Gluten
Sałatka z łososiem wędzonym, jajkiem i czarno-białym ryżem, sos jogurtowo-koperkowy
Roszponka, Cukier, Kolendra, Olej rzepakowy, Czosnek, Bazylia, Pieprz czarny, JOGURT naturalny 2% tł., Pomidorki daktylowe, Dynia pestki, Ogórek zielony, Ryż jaśminowy, Sól, Ryż czarny, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), JAJA kurze, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 285 kJ/307 kcal |
Tłuszcz: 12,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 31,4 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 17,8 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.