Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Less Gluten
Sałatka z łososiem wędzonym, ogórkiem, rzodkiewką i pestkami dyni, sos jogurtowo-koperkowy
Sałata mix, Dynia pestki, Ogórek zielony, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Rzodkiewka, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Sól, Koperek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 505 kJ/121 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 6,8 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 8,4 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.