Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka z makaronem bezglutenowym, ciecierzycą i ogórkiem kiszonym, sos winegret

Ciecierzyca, Pomidorki daktylowe, Ogórek kiszony, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Olej rzepakowy, ., Cebula czerwona, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Kiełki słonecznika, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 772 kJ/424 kcal
Tłuszcz: 13,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 69,8 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 7,9 g
Białko: 11,7 g
Sól: 2,0 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to:

Chcesz spróbować
naszej diety?

TYLKO DZISIAJ wpisz poniższy
poniższy kod przy rejestracji,
a otrzymasz punkty o wartości 30 zł,
które będziesz mógł wykorzystać
na pierwsze zamówienie!

KOD: ZESTAWTESTOWY

Oferta tylko dla nowych klientów - 200 pierwszych osób.
Regulamin