Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z makaronem bezglutenowym, cukinią i wędzonym łososiem, olej porowy
Olej porowy (olej rzepakowy, por), Cukinia, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Olej rzepakowy, Sól, Rukola
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 175 kJ/520 kcal |
Tłuszcz: 33,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 35,1 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 18,7 g |
Sól: 2,9 g |
Alergeny
- jaja
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.