Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z makaronem bezglutenowym, indykiem, mozzarellą i pomidorkami, pesto bazyliowe
Imbir, Czosnek, Ser mozzarella (MLEKO, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Rukola, Pomidorki daktylowe, Bazylia, Sok z cytryny świeżo wyciskany, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Indyk, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Nasiona słonecznika
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.