Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z makaronem bezglutenowym, indykiem, mozzarellą i pomidorkami, pesto bazyliowe
Imbir, Czosnek, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Rukola, Pomidorki daktylowe, Bazylia, Sok z cytryny świeżo wyciskany, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Indyk, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 664 kJ/398 kcal |
Tłuszcz: 17,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 29,4 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 32,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.