Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z makaronem bezglutenowym, kurczakiem, fetą i oliwkami, sos winegret
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Cebula czerwona, Kurczak (pierś), Olej rzepakowy, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Sól, Natka pietruszki, Ogórek zielony, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Pomidorki daktylowe, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 105 kJ/503 kcal |
Tłuszcz: 25,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 33,6 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 36,0 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.