Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z makaronem, indykiem, czarną fasolą, cheddarem i papryką, ostry sos pomidorowy
Fasola czarna, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Papryka czerwona, Czosnek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Natka pietruszki, Imbir, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 901 kJ/215 kcal |
Tłuszcz: 4,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 23,7 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 21,3 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.