Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z makaronem, indykiem, czarną fasolą, cheddarem i papryką, ostry sos pomidorowy
Fasola czarna, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Papryka czerwona, Czosnek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier trzcinowy, Natka pietruszki, Imbir, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato)
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.