Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Sałatka z makaronem, indykiem, czarną fasolą, cheddarem i papryką, ostry sos pomidorowy

Papryka czerwona, Indyk, pierś, Fasola czarna, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Natka pietruszki, Woda, Sól, Papryka słodka, Cukier, Czosnek, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Imbir, Kolendra, Pieprz czarny, Tymianek, Kmin rzymski

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
901 kJ/215 kcal
Tłuszcz: 4,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 23,7 g
w tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 21,3 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: