Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
-
Dairy Free
Sałatka z makaronem orzo, kurczakiem i suszonymi pomidorami, winegret balsamiczny
Roszponka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Papryka żółta, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Makaron orzo (mąka PSZENNA, woda), Tymianek, Cukier, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 868 kJ/208 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 17,8 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 14,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.