Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Sałatka z makaronem orzo, pieczonymi warzywami i greckim serem, olej z pestek dyni
Roszponka, Olej z pestek dyni, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Burak, Cukier, Czosnek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Makaron orzo (mąka PSZENNA, woda), Marchew
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 846 kJ/202 kcal |
Tłuszcz: 12,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 19,1 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 4,4 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.