Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
-
Dairy Free
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, brokułem i suszonymi pomidorami, sos winegret
Brokuł, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 649 kJ/155 kcal |
Tłuszcz: 13,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 12,4 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 3,5 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.