Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
Sałatka z makaronem, greckim serem, suszonymi pomidorami i kaparami, miodowy winegret
Rukola, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Natka pietruszki, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 811 kJ/194 kcal |
Tłuszcz: 13,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 18,4 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 6,5 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.