Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, jajkiem, kukurydzą, kiszonym ogórkiem i pomidorkami, sos musztardowy
JAJA kurze, Kukurydza, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Ogórek kiszony, Pomidorki daktylowe, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 892 kJ/213 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 25,2 g w tym cukry: 8,3 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.