Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, krewetkami, pomidorami i szparagami
Szpinak baby, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Olej rzepakowy, Rozmaryn, Tymianek, Czosnek, Krewetki Tiger (SKORUPIAKI), Cytryna, Oliwa z oliwek, Sól, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Natka pietruszki, Pomidorki daktylowe, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 038 kJ/248 kcal |
Tłuszcz: 7,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 23,6 g w tym cukry: 1,7 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 21,8 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- skorupiaki i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.