Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23 Star
  • Dairy Free

Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, tofu, suszonymi pomidorami i oliwkami, sos musztardowy

Roszponka, Cebula czerwona, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Ogórek zielony, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
877 kJ/210 kcal
Tłuszcz: 15,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 17,6 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 7,9 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: