Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, tofu, suszonymi pomidorami i oliwkami, sos musztardowy
Roszponka, Cebula czerwona, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Ogórek zielony, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 877 kJ/210 kcal |
Tłuszcz: 15,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 17,6 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 7,9 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.