Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, tuńczykiem, brokułami i żółtym serem, sos winegret
Roszponka, Brokuł, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Pomidorki daktylowe, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 976 kJ/233 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 22,1 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 15,8 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.