Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, tuńczykiem i czerwoną fasolą, sos musztardowy
Roszponka, Fasola czerwona, Makaron pełnoziarnisty (mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Olej rzepakowy, Sól, Ogórek kiszony, Pomidorki daktylowe, Nasiona słonecznika, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 207 kJ/289 kcal |
Tłuszcz: 10,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 26,9 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 19,2 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.