Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Sałatka z makaronem ryżowym, batatem i fasolką edamame, dip sojowo-miodowy

Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Fasola edamame, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Cukier, Imbir różowy marynowany, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szpinak baby

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
795 kJ/190 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 25,1 g
w tym cukry: 4,2 g
Błonnik: 5,0 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: