Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free

Sałatka z makaronem ryżowym, batatem i fasolką edamame, dip sojowo-miodowy

bataty 37% (batat, czosnek, sól, pieprz czarny, olej rzepakowy), fasola edamame 22%, makaron 22% (makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), sól, olej rzepakowy), sos 11% (sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), sok z cytryny, cukier, imbir różowy marynowany, pieprz czarny, sól), szpinak baby 7%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
828 kJ/198 kcal
Tłuszcz: 8,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 22,6 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 6,5 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: