Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka z makaronem ryżowym, batatem i fasolką edamame, dip sojowo-miodowy
Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Fasola edamame, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Cukier, Imbir różowy marynowany, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 795 kJ/190 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 25,1 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 6,5 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.