Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka z makaronem ryżowym, batatem i fasolką edamame, dip sojowo-miodowy

Batat, Fasola edamame, Szpinak baby, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Cukier, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Imbir różowy marynowany, Sól, Olej rzepakowy, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
795 kJ/190 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 25,1 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 5,0 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: