Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z makaronem ryżowym, stekiem z tuńczyka, groszkiem cukrowym, mizuną, tagliatelle z marchewki i ogórka, sos tamari
Mizuna, SEZAM czarny, Marchew, Ogórek zielony, Groszek cukrowy, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Olej rzepakowy, Sól, Miód pszczeli, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, TUŃCZYK
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 191 kJ/285 kcal |
Tłuszcz: 12,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 25,0 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 20,3 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.