Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z makaronem, tofu i suszonymi pomidorami, pesto z rukoli i pestek dyni
Roszponka, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Olej rzepakowy, Sól, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Rukola, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Dynia pestki, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 902 kJ/215 kcal |
Tłuszcz: 16,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 20,4 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.