Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z makaronem, tuńczykiem, bobem i pomidorkami, sos francuski
Sałata mix, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Szczypiorek, Natka pietruszki, Koperek, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Miód pszczeli, Cebula czerwona, Nasiona słonecznika, Pomidorki daktylowe, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Sól, Olej rzepakowy, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Bób, Tuńczyk (TUŃCZYK, woda, sól)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 954 kJ/467 kcal |
Tłuszcz: 23,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 43,9 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 25,0 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.