Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z makaronem, wędzonym pstrągiem, pomidorkami, marynowanymi cebulkami i oliwkami, sos winegret
Sałata mix, Cebulki marynowane z balsamico, Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Olej rzepakowy, Sól, Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Pomidorki daktylowe, Pstrąg wędzony na gorąco (filet z PSTRĄGA wędzonego, sól), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 397 kJ/334 kcal |
Tłuszcz: 17,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 32,5 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 12,5 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.