Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star

Sałatka z makaronem z atramentem kałamarnicy, kalabryjską szynką nduja i pesto z suszonych pomidorów

Fusilloni z atramentem mątwy (semolina z PSZENICY twardej, masa JAJOWA pasteryzowana, woda, atrament MĄTWY (atrament MĄTWY, woda, sól)), Pomidorki daktylowe, Sałata rzymska, Kiełbasa Nduja, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Rukola, Oliwa z oliwek, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 033 kJ/247 kcal
Tłuszcz: 12,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 28,8 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • skorupiaki i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: