Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Sałatka z makaronem z atramentem kałamarnicy, kalabryjską szynką nduja i pesto z suszonych pomidorów
Fusilloni z atramentem mątwy, Olej rzepakowy, Sól, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Pomidorki daktylowe, Rukola, Sałata rzymska mini, Szynka Nduja
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 033 kJ/247 kcal |
Tłuszcz: 12,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 28,8 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 9,2 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- skorupiaki i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.